Принцът и принцесата на Уелс живеят според строги протоколи като старши кралски

...
Принцът и принцесата на Уелс живеят според строги протоколи като старши кралски
Коментари Харесай

Детство по кралски: Строгото правило на Кейт и Уилям за възпитанието на децата им

Принцът и принцесата на Уелс живеят съгласно строги протоколи като старши кралски членове и нещата не стоят по-различно за трите им дребни деца - принц Джордж, на 10, принцеса Шарлот, на 9, и принц Луи, на 6.

Въпреки това, принц Уилям и принцеса Кейт също са основали свои лични правила, когато става въпрос за развъждане на потомството им с помощта на тяхната бавачка от колежа Норланд.
 Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт  Поглед към охолния живот на децата на Уилям и Кейт
Колежът Норланд е английска просветителна институция със седалище в Бат, Съмърсет. Колежът е профилиран в грижите за деца и е необятно прочут с влиятелното си образование на бавачки, медицински сестри и други експерти по грижи за деца, които работят по целия свят.

Говорейки с Netmums, подготвената в Норланд бавачка и съ-домакин на подкаста The Sleep Mums, Сара Карпентър, описа за разпоредбите, с които са обвързани квалифицираните експерти по грижи за деца.
                             

Кралска родителска възбрана

„ За една бавачка от Норланд крещенето или повишението на глас към нашите подопечни е изцяло неразрешено и с право, защото това не разрешава на децата да се усещат овластени или подкрепени “ , разкрива Сара.

Този метод без крясъци е и част от това, което кралските родители изискват от бавачките при възпитанието на децата им.  Good Housekeeping заяви, че управлението на силата на гласа е строго предписание в кралското домакинство, разкривайки, че връзката с младите принцове и принцесата се слага на пауза, когато се увеличи глас.

Също по този начин се оповестява, че викането води до премахване от обстановката и че Уилям и Кейт избират да разискват страстите с децата си на " диван за диалог ".

Тази опция значи, че страстите на децата могат да бъдат извадени на показ. Самите Уилям и Кейт, несъмнено, също спазват правилото без крясъци, което значи, че не си разрешават да крещят на децата си, нито децата им могат да крещят на тях или едно на друго.
                             

Тази дума е неразрешена

Бавачката Сара Карпентър също показа думата, която е неразрешена за приложимост от бавачките, подготвени в Норланд. Те нямат право да употребяват думата „ малоумен “, в случай че не е в нехаен подтекст като „ Нека създадем глупави физиономии “. 

Бавачките на Норланд поставят акцент върху действието, а не върху детето, когато употребяват негативна дума към тях.
 image2_16x9.png Хороскопът за ЮНИ: Месец за безредици и нови очаквания На фокус
Кралската бавачка Мария Тереза ​​Турион Борало

Джордж, Шарлот и Луи са отглеждани от родителите си с поддръжката на бавачката на Норланд, Мария Тереза ​​Турион Борало.

Мария се причисли към семейство Уелс през 2014 година, когато те към момента бяха херцог и херцогиня на Кеймбридж, и от този момент е забелязвана често на исторически събития като сватбата на принцеса Юджини с Джак Бруксбанк, когато тя се возеше в колата с шаферката принцеса Шарлот.

Мария също беше забелязана да оказва помощ на принцесата на Уелс с принц Джордж на кръщенето на сестра му Шарлот през 2015 година, където беше видяна да поддържа връзка с починалата кралица Елизабет II.
 Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство  Тайното съглашение сред Хари и Уилям за децата в кралското семейство
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР